Minh Nguyen

Minh Nguyen

Hvem jeg er

Jeg hedder Minh og er 33 år. Jeg er gift og har en lille dreng. Jeg har en bachelor-grad i erhvervsøkonomi. Jeg er medlem af Shelterindsamlingen og er ansvarlig for analyse og statistik-delen for Loan. Jeg har boet i Danmark i 24 år og har en familie i Vietnam som jeg altid besøger, når jeg kommer til Vietnam.

Hvorfor jeg valgte at blive medlem og stoetter Little Rose Shelteret:

Det har altid ligget i mig, at jeg skal hjælpe mennesker uanset hvem, hvad og hvor. Jeg hjælper ofte personer som jeg ser på gaden, fordi at jeg har lidt mere end dem og jeg føler, at de har et stoerre behov ift. det jeg kan stoette dem med.

Jeg hjælper/støtter Little Rose shelteret, fordi jeg tror på Loans hjælpende hånd til de fattige, der ikke rigtigt har en fremtid. Vores støtte giver pigerne et håb om fremtiden og hjælper dem ud af fattigdommen og ud af den mørke vej i vente, når man er fattig i Vietnam.

Med venlig hilsen
Minh

Who I Am

My name is Minh and I’m 33 years old. I have a son. I have a bachelor degree in business economics.

I am a member of The Shelter Collection where my role is to helping on making the data analysis/ statistics part. I have been living for 24 years and I have families in Vietnam whom I always visit when I’m in Vietnam.

Why I chose to become a member of the Shelter Collection and support Little Rose Shelter

It’s always been a part of me to help people regardless of who, what and where they are. I often help people that I see on the streets, because I have a little more resources than they have and I feel that they are more in need of the money I give them.

I help and support Little Rose shelter because I believe Loan’s helping hand to the poor girls who don’t have much of a bright future. Our support gives the girls hope for the future and will help them get out from poverty and out of the dark past which is very likely in Vietnam.

Best regards,
Minh